Logotyp_Hjärtats_Ledarskap.responsiv

Fördjupa relationen med dig själv och dina relationer via
SOUL BODY FUSION ®

VILKA ÄR VI? VAD KAN VI BIDRA MED TILLSAMMANS?

De frågorna fick jag på ett seminarium och där jag inspirerades till att ta detta till nästa nivå tillsammans med er.
 
Min upplevelse är att känslan av ett "VI" uppstår i det genuina mötet mellan två människor. Det är när vi möts på riktigt, när vi är närvarande, öppna, nyfikna och verkligen lyssnar på varandra som energin kommer in och där vi hittar kreativitet, skaparkraft och glädje. För att kunna möta andra på en djupare nivå behöver vi först kunna möta oss själva fullt ut. Våga vara i kontakt med oss själva på alla plan och frigöra de tankemönster och känslor som inte gynnar oss själva och våra relationer längre.

Det är i kontakten med oss själva den ovillkorade kärleken uppstår. När vi föds vibrerar vår kropp och själ på samma frekvens.

Genom livet är vi med om många mer eller mindre svåra händelser som gör att vi förlorar en del av kontakten med vår själ. Kroppen och själen är inte längre i harmoni med varandra.

Vi har alla fantastiska själar och vackra ljuskroppar men alltför ofta är de osynkroniserade med vår fysiska kropp. Vi lever våra liv i halvskugga oförmögna att dra till oss det välmående och det överflöd som är vår födslorätt.
 
När vi använder oss av Soul Body Fusion® skapar vi möjlighet för att kropp och själ att förenas. Vi öppnar upp för vår oändliga potential så vi blir den vi är menade att vara. Soul Body Fusion® är inte en behandling, terapi eller teknik. Soul Body Fusion® är inte heller healing även om det oftast leder till helande. Soul Body Fusion® går bortom det vi hittills känt till. 

RING MIG PÅ: 0720 - 06 80 49 ELLER SKICKA IN FORMULÄRET!