Logotyp_Hjärtats_Ledarskap.responsiv

Självledarskap

Jag bidrar till din transformationsresa genom att ta dig och din verksamhet inifrån och ut till nya dimensioner. 

Vi utgår från självledarskap för att öka medvetenheten om hur vi själva kan påverka vårt bästa tillstånd, ger konkreta tips och övningar för att ha tillgång till den högsta kreativiteten samt utvecklar er som entreprenörer genom coachning och vägledning. Vi jobbar enskilt eller i grupp och tar tillvara energin som tar var och en av er till nästa nivå.
 
Vi integrerar hjärta och hjärna och får förstå hur de fungerar optimalt tillsammans och hur vi skapar balans och kreativitet i stunden. Ni kommer att få ett antal övningar som ni kan ta mer er livet ut för att stärka er själva dagligen för att hitta ert bästa tillstånd varje dag.

Vi fokuserar på ert entreprenörskap. Vad är ert optimala läge, var ligger ni i dag och hur kan ni behålla den högsta skaparkraften. Jag kommer att coacha er, ni får jobba enskilt och i grupp och dra nytta av varandras framgångsfaktorer och skapa handlingsplaner att ta med er
 

Vi stärker er energi, öppnar upp ert medvetande till nya nivåer och där ni får ta del av det senaste inom personlig utveckling och självledarskap. 

Vi träffas vid fem tillfällen för att tillsammans öka vår medvetenhet, fokus och riktning i våra val och visioner.

Hjärtligt välkommen till att inspireras!

RING MIG PÅ: 0720 - 06 80 49 ELLER SKICKA IN FORMULÄRET!