Logotyp_Hjärtats_Ledarskap.responsiv

Självledarskap för entreprenörer - programstart 20 okt

Var i kontakt med din fulla skaparkraft och utveckla ditt bolag till nästa nivå. All förändring börjar med oss själva. Vi utgår från självledarskap för att öka medvetenheten om hur vi själva kan påverka vårt bästa tillstånd, du får konkreta tips och övningar för att ha tillgång till din skaparkraft och kreativitet och uppnå dina mål. Vi jobbar enskilt eller i grupp och tar tillvara energin som tar din utveckling till nästa nivå.Målgrupp
Programmet riktar sig till dig som vill utvecklas tillsammans med andra entreprenörer och få egna verktyg att utveckla dig och ditt bolag bortom omedvetna mönster som inte gynnar dig längre. Du har kommit till en punkt där du är villig att utvecklas, se på dig själv med nya ögon och där du hittar gömda skatter där du är fri att skapa det du vill i livet.

Mål
Syftet med programmet är att skapa medvetenhet och insikter om hur vi kan leda oss själva för att skapa det liv vi vill. Du kommer att få praktiska verktyg för hur du dagligen kan grunda dig och hitta ditt bästa tillstånd att hållbart utveckla dig själv och ditt bolag till nya nivåer. Vi tar vara på gruppdynamiken och inspireras av varandra

Innehåll:
·       Vill du vara mer i kontakt med din inre kreativitet och skaparkraft för att utveckla dig själv och                  ditt bolag till nya nivåer?
·       Vill du ta fram i ljuset de omedvetna mönster som inte gynnar dig längre?
·       Vill du hitta en inre plats för återhämtning i en hektisk vardag?
 
Tid o plats:                  Zoom varannan torsdag kl 8 – 9 med start 20 oktober
Pris:                             Ordinarie 2.475 kr ex moms, Early Bird 1.495 kr ex moms vid bokning före                                           7 oktober, ev sensor tillkommer
Deltagarantal:             Max 10 personer
Individuellt program: Kontakta mig för individuellt upplägg

Varmt välkommen att anmäla dig på info@hjartatsledarskap.se!

Bakgrund
Britt-Marie Lotse har en bakgrund som civilekonom och jobbat i globala bolag under många år. I samband med hennes egen personliga utvecklingsresa släppte en gammal rädsla och hon fick kontakt med sin skaparkraft och kreativitet vilket resulterade i att hon sedan 5 år tillbaka driver sitt eget företag Hjärtats ledarskap AB där hon arbetar med verksamhets-, grupp och individutveckling.

Britt-Marie delar nu med sig av verktyg och insikter hon hittat på sin inre resa för att inspirera andra att leva sitt liv fullt ut. Hon har en helhetssyn på människan och är utbildad coach, hälsorådgivare, HRV-tränare och förändringsledare och den själsliga aspekten är central i hennes arbete. Britt-Marie brinner för medvetandeförändring, mänsklig utveckling och att bryta gamla mönster som inte gynnar oss längre för att i stället skapa utrymme för kreativitet, klarhet och tydlighet i våra liv.

Utvärderingar
”Jag blev medveten om mina hinder och kunde avsluta sanningar som inte längre är sanna. Som kanske egentligen aldrig varit sanna. Jag är nu fri att uttrycka mig, att säga ifrån, att visa mig och den jag egentligen är”
 
”Jag har en stark känsla att det du gjorde för mig har haft en avgörande betydelse. Det har gett mig tillgång till min egen energi och kraft”
 
”Jag tillåter mig nu att vila, att bara vara utan en massa ”jag borde, jag ska bara”.”
 
”Min sambo märker stor skillnad på min förmåga att bara vara. Han noterar att jag har ett lugn och en trygghet i mig som inte fanns där tidigare”

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Inger Holegård, Pingh Management och Pin » Vår djupaste rädsla - Nelson Mandela:  ”Tack för ditt inlägg! Jag håller med Mandela - och dig - om att vi har en gudoml..”

  • Helena » Valda sanningar:  ”Så tänkvärt! Det finns så många hinder som vi skapar för oss själva helt i onöda..”

  • Inger Gabrielsson » Valda sanningar:  ”Härligt första inlägg i din blogg @Britt-Marie Lotse! Tack för din återkoppling ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-