Logotyp_Hjärtats_Ledarskap.responsiv

Om att följa vår väg och ge kärlek till Moder Jord

Överraskade mig själv med att ge mig ledigt några extra dagar i Påsk för att bara ta hand om mig själv. Inga stora göra planer, mest vara, så skönt och ändå ovant, att vara med hela mig själv, närvarande i det som är och bara uppleva och känna in…

Startade min morgonvandring med nyfikenhet. En ny osnitslad stig hade visat sig tidigare i veckan, nyfiken på vart den skulle leda. Gick, utforskade, hamnade på förmodligen högsta punkten i området. Fick vända, gå tillbaka, hitta en omväg för att till slut hamna tillbaka på min väg, den som är min på riktigt. Fick en sådan insikt att jag skall följa min väg, inte gå andras vägar, hur gör du?

Fortsatte min väg framåt, mötte det nyfödda lammet och fåret på Uddby Gård, så mycket värme och kärlek mellan de två, blev helt uppfylld av att se dem tillsammans. Blev inspirerad att gå en ny väg, en bit på Sörmlandsleden, så vackert att möta våren, bäcken som porlar och vårljuset som hittar fram i gläntan och känna vårvärmen som omsluter mig.

Väl hemkommen sätter jag mig i meditation och äntligen kan känna att jag är ett med mig själv, med kroppen, med själen med naturen och Moder Jord, allt är en helhet. Så tacksam att jag ger mig själv utrymmet att uppleva denna kontakt med helheten, att komma hem till mig själv på riktigt.

Blir påmind om all den näring och kärlek som Moder Jord ger oss, låt oss tacksamt öppna upp och ta emot den, vörda henne och ge vår kärlek tillbaka till planeten vi bor på och att visa det i handling.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Inger Holegård, Pingh Management och Pin » Vår djupaste rädsla - Nelson Mandela:  ”Tack för ditt inlägg! Jag håller med Mandela - och dig - om att vi har en gudoml..”

  • Helena » Valda sanningar:  ”Så tänkvärt! Det finns så många hinder som vi skapar för oss själva helt i onöda..”

  • Inger Gabrielsson » Valda sanningar:  ”Härligt första inlägg i din blogg @Britt-Marie Lotse! Tack för din återkoppling ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-