Logotyp_Hjärtats_Ledarskap.responsiv

21 december går vi mot ljusare tider…

Vid vintersolståndet börjar en ny säsong och en ny säsong ger alltid en övergång till ny energi.
 
De finns de som menar att vi står inför ett stort skifte som tar sin utgångspunkt i morgon den 21 december 2020. Det kommer att ge oss ett fokus på kollektivet och en mer samhällsbaserad strategi. Humanitära insatser kommer att vara viktiga, och tekniken kommer att gynnas. Vi kommer att se fler saker skapas på nätet än i den fysiska världen.
 
Det kommer att vara fokus på idéer, frihet, rymden och tekniska innovationer.
Frihet, jämlikhet och systerskap
 
Gamla stora strukturer ersätts av mindre, samhällsdrivna organisationer och småföretag.
Det kan finnas ett större fokus på att vi alla trivs när kollektivet trivs, snarare än ett fokus på individer som försöker konkurrera med varandra för att komma till toppen.

Det finns idéer om mer samhällsbaserat boende, där vi alla ses som jämlikar, och där det finns fokus på blomstrande för alla snarare än bara ett fåtal individer.
 
Skiftet innebär att vi går från ett samhälle som styrs av hjärnan och vårt ego till ett samhälle där hjärtat är vår utgångspunkt och hjärnan den som ser till att slutföra hjärtats uppdrag.
 
Hur är det för dig, är det hjärtat eller hjärnan som är den styrande? Är det yttre fokus som styr eller är du i kontakt med ditt hjärtas sanna röst där du som individ kan bidra med din unika förmåga? Följer du gamla kollektiva tankemönster som inte längre gynnar varken din egen eller samhällets utveckling?
 
Vill du ha hjälp till perspektivskifte och en ny medvetendenivå att verka utifrån i en ny tid? 
 

Hjärtats ledarskap hjälper verksamheter, grupper och
individer att transformeras till nya dimensioner

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Inger Holegård, Pingh Management och Pin » Vår djupaste rädsla - Nelson Mandela:  ”Tack för ditt inlägg! Jag håller med Mandela - och dig - om att vi har en gudoml..”

  • Helena » Valda sanningar:  ”Så tänkvärt! Det finns så många hinder som vi skapar för oss själva helt i onöda..”

  • Inger Gabrielsson » Valda sanningar:  ”Härligt första inlägg i din blogg @Britt-Marie Lotse! Tack för din återkoppling ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-