Logotyp_Hjärtats_Ledarskap.responsiv

Hållbart skapande i nya dimensioner

Hållbart skapande Hållbart skapande

 
När är du i ditt bästa tillstånd för skapande? Hur upplever du det?

Jag har i många år jobbat för att hitta mitt bästa tillstånd och idag kan jag säga att jag är där.

I helgen fick jag min upplevelse och intyg att jag ständigt är i kontakt med kvantumfältet, där jag har tillgång till den allomfattande visdomen och kan jobba med transformationsprocesser både på organisations- och individnivå.

Jag ställer frågan inåt och får omedelbara svar i stunden. Vad innebär det här i verkliga livet? Jag vill gärna dela med mig av ett exempel:

Mina dagar börjar alltid med att jag kontaktar min själ och mitt hjärta och får på så sätt kontakt med det högsta inom mig och har tillgång till det allomfattande fältet vi alla har tillgång till (fast vi kanske ännu inte upplevt det).

Idag blev budskapet att kontakta en gruppmedlem på Green Onion, Cecilia von Melen som jag ännu inte haft möjlighet att lära känna. Resultatet blev ett spännande upplägg som vi kommer att fördjupa i tre steg framöver. Det tog oss 1,5 timmar totalt att skapa grunden till dessa upplägg från att aldrig ha pratat med varandra till ett i stort sett färdigt upplägg.


Jag är djupt tacksam över att ha fått denna möjlighet till kreativitet och möjligheten att frigöra denna energi även för dig och dina medarbetare.

 
Blir du nyfiken vad detta kan göra för dig och ditt företag? Tveka inte att höra av dig

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Inger Holegård, Pingh Management och Pin » Vår djupaste rädsla - Nelson Mandela:  ”Tack för ditt inlägg! Jag håller med Mandela - och dig - om att vi har en gudoml..”

  • Helena » Valda sanningar:  ”Så tänkvärt! Det finns så många hinder som vi skapar för oss själva helt i onöda..”

  • Inger Gabrielsson » Valda sanningar:  ”Härligt första inlägg i din blogg @Britt-Marie Lotse! Tack för din återkoppling ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-