Logotyp_Hjärtats_Ledarskap.responsiv

Ord och kommunikation från hjärtat

Kommunikation Kommunikation

Vaknar till en ny dag och tar pennan i min hand… och där, plötsligt kommer det ny inspiration och idéer…
Dagen går i ordens tecken - skriver texter för mitt hållbarhetsarbete! Plötsligt visar sig ett möte från ingenstans där grundessensen är ord… den djupare betydelsen av de ord vi använder. Det påminner mig också om den text jag skrev för ett antal år sedan kring kommunikation, ord, sanning och själens frekvens. Det får bli denna veckas blogginlägg. Välkomna att ta del av min text som sänds från mitt hjärta.

Orden
Rör sig som vågor mot havets stränder. Tar orden till mitt hjärta, tar in dem, känner på dem, smakar på dem, transformerar dem och sänder tillbaka. Det är hjärtan som kommunicerar med varandra. Toner stilla ljuder likt havets speglingar en stilla kväll. Orden tas emot, lyssnar till dem, tar in dem i hjärtat, letar efter sanningen. Det sanna ger energi och medvetandet växer, expanderar, skapar glädje, kraft och energi. Det sanna lyser upp, skapar klarhet, medvetenhet och ljus. Jag älskar livet att få födas på nytt. Sanningen gör oss större, klarare och energifyllda. Ljuset väcker oss till liv, får oss att blomma. Låter våra blyga kronblad öppna sig för solen och släppa in ljuset i kärnans mitt, i det nakna, i det sanna.
 
Orden går liksom pingpong bollar mellan oss, skapar dynamik, kreativitet, glädje. De poppar likt popcorn, studsar, lekar lätt, skapar lätthet och energi. Orden skapar rörlighet, kreativitet, lekfullhet. Orden behöver sägas, uttryckas, se ljuset, hoppa ut som små grodungar.
 
Själens fågel heter sång, det vackra får uttryckas och se solens ljus. Ibland är orden likt musik, de lever sitt eget liv likt tonerna i en serenad. Orden flödar likt ett musikstycke, de leks fram likt ett pianostycke.
 
Orden, ibland sitter de fast som av rädsla, stumma, torra, livlösa. När ingen tar emot i hjärtat är orden döda. De sanna orden från själen sänds mellan våra hjärtan. Kommunicera med hjärtat så har du alltid mottagare, kommunicera med sanning så är du mottagen. Kommunicera med hjärtat så känner själens fågel igen rösten, tonen och frekvensen.
 
Det jag sänder från hjärtat vill jag dela med mig av. Från min själ till din själ. Själens fågel heter sång.
 
Tack för ordet, för kommunikationen, för språket, för själens frekvens, för uppvaknandet, för livet.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Inger Holegård, Pingh Management och Pin » Vår djupaste rädsla - Nelson Mandela:  ”Tack för ditt inlägg! Jag håller med Mandela - och dig - om att vi har en gudoml..”

  • Helena » Valda sanningar:  ”Så tänkvärt! Det finns så många hinder som vi skapar för oss själva helt i onöda..”

  • Inger Gabrielsson » Valda sanningar:  ”Härligt första inlägg i din blogg @Britt-Marie Lotse! Tack för din återkoppling ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-