Logotyp_Hjärtats_Ledarskap.responsiv

Träna din mentala styrka på golfbanan

Träna din mentala styrka på golfbanan Träna din mentala styrka på golfbanan

Med ett nytt digitalt, mätbart verktyg kan vi träna vår inre balans att hitta avspänning, fokus och mentala styrka för att skapa flow och ta vårt spel till nya nivåer!
 
Vårt bästa tillstånd i varje slag!
När vi är i balans får vi tillgång till vårt bästa tillstånd, hittar fokus och upplever flow. När vi är stressade får vi nedsatt  prestationsförmåga, blir spända, stela och vi tappar fokus.

  • Vad skulle det innebära för dig att få verktyg att hitta mental styrka, avspänning och fokus i ditt spel? 
  • Vad skulle det innebära för din känsla av flow i ditt spel?
  • Hur skulle det påverka upplevelsen i bollen?
Jag har själv spelat golf i ca 20 år och vet vikten av att hitta lugnet, stabiliteten och den mentala styrkan inför varje slag. Jag har varit framgångsrik när jag är lugn, avspänd och trygg i sällskapet men när prestationen kommer in så tappade jag spelet direkt. För mig har det gjort att jag varit beroende av de yttre omständigheterna snarare än att jag har hittat den inre tryggheten där det är jag själv som styr. När jag hittade min inre mentala styrka där jag ersatte mina tidigare valda sanningar till att faktiskt tänka tankar som faktiskt gynnar mig så blev också spelet ett annat, jag vann över mig själv! Till det lägger jag också till andningen som faktiskt kan ta oss från stress till lugn på några andetag och när vi är lugna blir vi avspända och där hittar vi vårat drömtillstånd i golfen!

Jag coachar dig digitalt till din bästa golf i sommar!

Välkommen att höra av dig!


 

Kommentera gärna:

Du kan ändra denna exempeltext. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Inger Holegård, Pingh Management och Pin » Vår djupaste rädsla - Nelson Mandela:  ”Tack för ditt inlägg! Jag håller med Mandela - och dig - om att vi har en gudoml..”

  • Helena » Valda sanningar:  ”Så tänkvärt! Det finns så många hinder som vi skapar för oss själva helt i onöda..”

  • Inger Gabrielsson » Valda sanningar:  ”Härligt första inlägg i din blogg @Britt-Marie Lotse! Tack för din återkoppling ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-