Logotyp_Hjärtats_Ledarskap.responsiv

Till högre höjder

Till högre höjder Till högre höjder
Jag är oerhört tacksam över det liv jag fått till skänks, det har varit tufft, jag har lärt mig mycket och framförallt det har tagit mig till en plats och nivå där jag är idag, i fullständig tillit till livet och där jag upplever ett flöde varje dag.
 
Jag fick inspirationen till detta blogginlägg här om dagen när jag kände en oerhörd lycka över vart livet tar mig. Morgonen startar med ett digitalt möte med en helt ny kontakt och det visar sig att detta kan bli hur stort som helst. Från att inte känna till varandra till att ha hittat ett förtroende och möjlig samverkan på bara några timmar. Andra kontakter och öppningar kommer till mig med lätthet. Tar cykeln på eftermiddagen för att utforska nya vägar och plötsligt hittar jag Klövbergets naturreservat, helt oplanerat hittar jag till en av Stockholms högsta höjder och en fantastisk utsikt och vacker natur, jag är upplever högre höjder både i mitt yttre och inre liv.
 
Det har inte alltid varit så. Jag har burit på en rädsla i stor del i mitt liv. Jag har varit rädd för att inte bli omtyckt, att känna mig ensam att inte vara tillräckligt bra för att vara värd kärlek. Mina val har grundats på rädsla i stället för kärlek, huvudet har fått styra i stället för hjärtat och det har skapat en stor obalans och stress inom mig. Det har också varit grunden till det utforskande jag har gjort av mig själv och min egen personliga resa som har varit spännande varje dag. Det har alltid gett energi även om det inte alltid är roligt....
 
För 5 år sedan var jag på ett nyårsretreat i Värmland och där fick jag hjälp att frigöra min rädsla och från den dagen har mitt liv tagit en helt ny vändning, man kan säga att nyårsafton 2014 förändrade mitt liv.
 
1 januari 2015 kommer jag hem och sätter mig ner och skriver vad jag brinner för i jobbet - det är att jobba med förändringsprocesser - både på företagsnivå och individnivå. Jag börjar skissa på det koncept som sedan blir mitt företag Hjärtats ledarskap. Jag får ett fantastiskt år där allt kommer till mig, jag driver ett förändringsprojekt i ett globalt bolag som blir tagen till den svenska strategin för lönsamhet, jag går utbildning till förändringsledare på organisations och individnivå, jag gör utkast till min logga, jag går utbildningar i ledarskap, gör ett varumärkesarbete och skapar min hemsida, allt på ett år. Allt kom till mig, det var som en gåva.
 
Efter några år var det dags att säga upp mig från det trygga, välbetalda jobb jag hade för att driva mitt företag Hjärtats ledarskap där jag nu hjälper individer, grupper och organisationer att utveckla sin styrka inifrån och ut! Jag vägleder och hjälper till att frigöra det som inte gynnar oss längre.
 
Min vision är att göra skillnad för oss som människor, för de organisationer vi jobbar i och för samhället i stort och all förändring börjar med oss själva.
 
Jag vill ta oss från en verklighet där det yttre styrt mycket av våra handlingar till en inre medvetenhet där vi hittar lugnet, tryggheten och det inre centrum där vi är i kontakt med vår kreativitet och skaparkraft, det är därifrån vi kan skapa det liv vi vill leva fullt ut!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Inger Holegård, Pingh Management och Pin » Vår djupaste rädsla - Nelson Mandela:  ”Tack för ditt inlägg! Jag håller med Mandela - och dig - om att vi har en gudoml..”

  • Helena » Valda sanningar:  ”Så tänkvärt! Det finns så många hinder som vi skapar för oss själva helt i onöda..”

  • Inger Gabrielsson » Valda sanningar:  ”Härligt första inlägg i din blogg @Britt-Marie Lotse! Tack för din återkoppling ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-